Щастливи сме да обявим, че съвместно с 5 софийски клиники с насоченост женско и репродуктивно здраве, организираме месец на профилактиката за ендометриоза и аденомиоза. През целия месец октомври желаещите да направят преглед ще имат възможност да избират между 16 медицински специалисти с опит с ендометриоза и аденомиоза, репродуктивна медицина и оперативната гинекология, и ще се ползват с преференциални цени за прегледите.  

 

Клиниките, които се включват в информационната кампания са: 

 

Медицински комплекс „Д-р Щерев“
Болница за женско здраве „Надежда“
Клиника „Адела Фертилити“
Втора специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Шейново“
Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“

 

За да извлечете максималното от прегледа, ви призоваваме на първо място да формулирате ясно и разбираемо какъв резултат очаквате от този преглед. Запишете си предварително въпросите, които искате да създадете. Изберете клиника и се ориентирайте кой от специалистите, които участват в кампанията, има експертиза в сферата, която ви интересува. Ако вече имате диагноза ендометриоза или аденомиоза и се нуждаете от оперативна интервенция, се насочете към гинеколог – оперативен хирург, ако имате ендометриоза/аденомиоза и репродуктивни затруднения, изберете репродуктивен специалист. Ако имате съмнения, че имате ендометриоза или аденомиоза, всички лекари в листата са правилен избор.

Освен прегледи, в медицински комплекс „Д-р Щерев“ и в болница „Надежда“ ще се проведат открити лекции и дискусии по темата, които ще дадат възможност да научите повече директно от специалистите, както и да зададете въпроси, ако имате такива. 

Както винаги, и през целия месец октомври, екипът на фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ остава на ваше разположение за въпроси, съвети и подкрепа. 

Повече за кампанията, график на клиниките, списък на специалистите и контакти за записване ще откриете на: Месец на профилактиката за ендометриоза и аденомиоза