Митове и истини за ендометриозата

Общи условия на конференцията

  • Виртуалната пациентска конференция обединява медицинската и холистичната експертиза за ендометриозата. В два поредни дни, фондацията дава пространство на медицински специалисти, експерти от различни области и пациенти с ендометриоза да споделят своя опит, новости и цялостен подход за лечение и овладяване на симптомите на заболяването. 

  • Конференцията и дискутираните въпроси в нея не трябва да се разглеждат като медицинска диагноза от лицата, които я гледат. Предоставената информация няма за цел да служи като медицински съвет и не замества консултация с квалифицирани здравни специалисти, които са запознати с Вашите индивидуални медицински нужди.

  • Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ полага всички усилия да предостави чрез конференцията вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно  да възникват обективни несъответствия или пропуски, Фондацията не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с участието в конференцията.

  • Фондацията не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретации на точността, пълнотата и полезността  на информацията, предоставена по време на конференцията. 

  • По време на конференцията ще бъдат показвани медицински кадри и снимки от операции, които могат да бъдат стресиращи за някои хора.

  • Съгласявайки се с настоящите общи условия, Вие декларирате, че сте на възраст над 18 години и участвате в конференцията напълно доброволно и по свое желание.

  • Конференцията се записва и предава на живо. Правата върху видео съдържанието принадлежат изцяло на фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“. Никой няма право да възпроизвежда или записва конференцията.

  • При регистрация Вие се съгласявате Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ да използва Вашия имейл адрес за комуникация с Вас преди, по време и след настоящата конференция. Фондацията се задължава да съхранява и обработва Вашите лични данни при подходящо ниво на сигурност. Предоставените лични данни (име, имейл адрес), ще бъдат съхранявани за неопределен период от време на база легитимен интерес. Те ще бъдат използвани за комуникация с Вас относно текущи дейности на фондацията. Можете да поискате Вашите лични данни за контакт да бъдат изтрити във всеки момент, като се свържете с нас на info@endometriosis.bg