Общи условия на конференцията

“Живот зад маската на нормалното”

  • Виртуалната пациентска конференция обединява медицинската и холистичната експертиза за ендометриозата. В два поредни дни, фондацията дава пространство на медицински специалисти и експерти от различни области и пациенти с ендометриоза да споделят своя опит, новости  и цялостен подход за лечение и овладяване на симптомите на заболяването.

  • Конференцията и дискутираните въпроси в нея не трябва да се разглеждат като медицинска диагноза от лицата, които я гледат. Предоставената информация няма за цел да служи като медицински съвет и не замества консултация с квалифицирани здравни специалисти, които са запознати с Вашите индивидуални здравни и медицински нужди.

  • Фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве” полага всички усилия да предостави чрез конференцията вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. Фондацията не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с участието в конференцията. 

  • Фондацията не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретации на точността, пълнотата и полезността на информацията, представена по време на конференцията.

  • По време на конференцията ще бъдат показвани медицински кадри и снимки от операции, които за някои хора може да са стресиращи.

  • Съгласявайки се с настоящите Общи условия, декларирам, че съм на възраст над 18 години и участвам в конференцията напълно доброволно и по свое желание. 

  • Конференцията се записва и предава на живо. Правата върху видео съдържанието на конференцията принадлежат изцяло на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”. Никой няма право да възпроизвежда или записва конференцията.

 

Програма на конференция 2023