Cannalife e холистична българска компания за висококачествени натурални CBD, веган и органични продукти. Разработват собствени рецепти с разнообразни билки на база обратната връзка от клиенти, работят с множество пациенти с хронични заболявания и са истинска сила за дорбо!

Предлагат не само продукти, но и индивидуални съвети и дори създават персонализирани рецепти, когато това е необходимо. Вече половин година нашия екип използва техни продукти и през цялото време ни търсеха за обратна връзка и начини да се подобри рецептата. Специално можем да препоръчаме маслото Мoody Girl, което не само че мирише великолепно, но и успокоява мигновено и помага в тежки моменти. 

Зад Cannalife стои Деница, една прекрасна жена, която споделя нашите ценности – да помага на себе си и на близките си, когато нещата не са наред, и да подкрепя възможността за по-холистичен и здравословен начин на живот в съвременния свят.

В началото на годината тя се запозна с работата ни на благотворителните базари и се ангажира лично с нея. А след това реши да ни подкрепи и с част от приходите си, за да помогне на още повече жени в България да водят качествен и щастлив живот.

Специално за нашата кауза, тя създаде страница в уебсайта на Cannalife, посветена на ендометриозата и как CBD продуктите могат да бъдат интегрирани в холистичния подход към нейното управление. Посетете страницата тук:


Подкрепете Cannalife и нашата обща кауза, като изберете техните продукти и така споделите визията ни за по-добро бъдеще. Направете покупка със смисъл и значимост, подкрепете себе си и близките си, както и нашата дейност.

4% от стойността на всяка поръчка ще бъде дарена на фондацията, а съвместната работа ще ни помогне да достигнем и до по-широка аудитория и ще ни даде възможност да предоставим информация на повече жени, които имат нужда от нея.