0888 27 77 45 info@endometriosis.bg

Имаме нужда от подкрепата ви!

Всичко, което правим, е с вашата помощ и ние имаме нужда от нея:

Парични дарения

С парично дарение към сметката на фондацията:

Първа инвестиционна банка

Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“

IBAN: BG35FINV91501217312733

BIC: FINVBGSF

Чрез превод с ePay:

Описание Сума
Дарение за фондация "Ендометриоза и репродуктивно здраве" BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Чрез paypal:

Моля, пишете на info@endometriosis.bg ако искате да ви бъде издадено свидетелство за дарение! 

Дарявайки еднократно или регулярно, помагате на фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ да следва своята мисия да помага на жените в България да водят по-здравословен и пълноценен живот!

Станете доброволец!

Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве е организация, която работи в обществена полза. Нейните учредители, както и всички сътрудници, работят доброволно. Винаги ще приемем с благодарност доброволната помощ на текстописци, преводачи, уеб и графични дизайнери, фотографи, PR-специалисти, хора с опит в организирането и изпълнението на проекти и събития, психолози, координатори в страната или чужбина и въобще всякакви хора с големи сърца!

 

Ако нашата кауза ви вдъхновява и искате да допринесете към организацията с доброволен труд, изпратете ни писмо на мейл info@endometriosis.bg  и ни разкажете повече за вас – от къде сте, с какво се занимавате, какво ви мотивира да станете част от фондацията и с какво искате да помогнете. Член на нашия екип ще се свърже с вас и ще обсъдите къде, как и с какво бихте могли да допринесете за целите и мисията на фондацията.

Очакваме ви!

Станете автор

Информацията на български език за ендометриоза и репродуктивно здраве все още не е достатъчна.  

Търсим статии от професионалисти в областта, личен опит на жени с подобни проблеми, преводи на статии по темата и др. За повече информация пишете на info@endometriosis.bg 

 

Споделете идеи

Стремим се да реагираме на всички предложения идеи и да отговаряме на конкретните нужди и желания жените, които подпомагаме. Но винаги имаме нужда от още едно мнение, различен поглед и помощ за нови дейности.

Ако имате идеи или предложения или искате да работите с нас за конкретна кауза или проект, пишете ни на info@endometriosis.bg. 

 

Други

Търсим и: графични дизайнери, фотографи, видеооператори, маркетинг специалисти, маркетинг социални мрежи, създатели на съдържание, копирайтъри, социолози, статистици, доброволци по градове, доброволци за организиране на събития, посланици на добра воля!

 

Хората, които ни подкрепят

Вера Вулджева 

Таня Панорова и приятели

Свилен Георгиев

Ана Господинова

Лилия Лазарова

VMWare България

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Документи

За връзка с нас

Пишете ни ако имате въпроси: