Проф. Силви Георгиев

анестезиолог, Ендометриоза център МК „Д-р Щерев“, гр. София

Проф. Силви Георгиев е завеждащ отделението по анестезиология и интензивно лечение в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, и един от специалистити в Ендометриоза центъра на клиниката, който се занимава с управление на болката при ендометриоза.

2006 – 2007 г. –  Завършен курс на международната асоциация за инструктори по анестезиология – ISIA (International school of Instructors of Anaesthesiology), под егидата на Световната федерация на анестезиолозите.

Следдипломна квалификация по анестезиология и реанимация по програмата на Европейската фондация за обучение по анестезиология F. E. E. A (Fondation Europeenne d’Enseignement en Anestesiologie)

1998 г. – Двумесечна специализация по програмата “TEMPUS” в болницата “COCHIN” – Париж, Франция, поливалентна реанимация, под ръководството на Prof. J-F. Dhainaut по проблемите на: спешните състояния от вътрешната медицина, нови методи и техники на апаратна вентилация, съвременни методи за мониториране на сърдечно-съдовата система по време на анестезия и интензивно лечение (трансезофагеален ехо-Доплер, трансезофагеална ехокардиография);

1993 – 1992 г. – Едногодишна специализация в Университетския болничен комплекс “Pitie-Salpetriere”, Париж, Франция под ръководството на Prof. P. Viars.

Ендометриоза център МК „Д-р Щерев“, гр. София

Програма на конференция 2023